Duurzame uitjes in de Wieden II

De lente is in aantocht, daarom lichten we een aantal duurzame uitjes in De Wieden uit.

 

Yoga in de wieden

Een korte wandeling brengt jullie op een prachtig rustig grasveld midden in de Wieden. Je hoort niets behalve de ganzen. Yoga lerares Esther begeleid jullie 1,5 uur Yin Yoga. Yin Yoga is de rustigste vorm van Yoga. Delen in je lichaam worden op een zorgvuldige manier uitgerekt en tot rust gebracht. Je voelt je na de tijd herboren.

Hierna genieten jullie van een heerlijke pure lunch. De soep, die geserveerd wordt, bevat bijvoorbeeld geen water en geen zout. Het is alleen tomaten en kruiden. Heerlijk.

 

Picknicken en outdoor koken

Bij De geschilde aardappel starten we met het maken van soep. Deze wordt aan de kook gebracht op een houtvuur en in een hooikist gezet. Deze kist zorgt ervoor dat de soep heel langzaam afkoelt en gaart. Als we terugkomen is hij klaar.

Vervolgens maken we een lange wandeling of fietstocht door de Wieden. Met de fiets gaan we een stuk met de watertaxi mee. Zie ook www.ecoliner.nl. Wandelend gaan we de diep de Weerribben in. De routes zijn uitgewerkt. Ook krijg je informatie mee over het gebied, de natuur en de dieren.

Bij zowel de fiets als de wandelroute wordt onderweg een uitgebreide picknick verzorgd. Kleedjes, thee, koeken en taartjes.

Terug bij De geschilde aardappel is er een lunch of diner. Jullie eigen gemaakte soep is van de partij aangevuld met lekkere gerechten, die zelf eenvoudig te maken zijn op de houtvuurtjes en barbecues.

 

Andere opties zijn mogelijk, vlotten bouwen, workshop natuurlijk werken met paarden, workshops djembee, …  Als het duurzaam is organiseren we het voor jullie.

Meer nieuws en inspiratie

Driehoek op zijn kop

Wij verhuren een vergaderzaal en een mooi bijbehorend terras. Onze manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen is om af en

Lees meer
Shopping Basket