Teambuilden nieuwe stijl

Juist in deze tijd geloof ik meer en meer in onze teambuilding. Teambuilding nieuwe stijl.

Als je elkaar niet vaak kunt zien is het zo belangrijk verbinding te houden. Online en af en toe ook live. Wij bieden kleinschalige originele teamdagen of ochtenden. Niet over de top, maar gewoon even bij elkaar zijn. Mens zijn. Contact hebben.

De nieuwe stijl is dat je dit vaker dan vroeger doet. In plaats van 1 keer per jaar, 12 keer per jaar. Regelmaat is belangrijk. Leren en leuk combineer je. Als je deze dagen combineert met iedere keer een mooie verbeterstap kun je samen groeien naar moderne nieuwe hoogten. Bedenk eens waar je team over 5 jaar staat als je iedere maand een mooie stap neemt. 

Veel teams mag ik iedere keer begeleiden, maar sommigen kiezen ervoor om enkele keren zelf te doen en dan weer een keer met mij. Dat werkt ook prima.

Met kleine groepen zijn in de natuur prima originele corona-proof activiteiten te bedenken. Fietsen, een puzzelwandeltocht of een uur Yin Yoga. Ik denk graag mee.

 

Meer nieuws en inspiratie

Leiderschap

Leiderschap in een driehoek op de kop wereld is ondersteunen en stimuleren. Je vraagt je teams regelmatig wat zij verbeteren,

Lees meer

Lichter ondernemen

Lichter ondernemen is onder andere oordeelloos leren denken. Geen oordelen over anderen en de oordelen van anderen over jou niet

Lees meer
Shopping Basket