Gezelligheid op Hobbit-niveau.

Eén van de complimenten, die we in 2022 van klanten kregen. Het was tijdens een groot feest met een veerbootje, outdoor koken en alles erop en eraan.

 

Is dat wat. Hobbitgezelligheid als onze toegevoegde waarde voor de keten.

 

Nu is het ook wel een beetje zo. Wij vinden het heel leuk dat als het een hele drukke dag was dat we dan ‘s avonds bij de buurman aanbellen of we meer hamburgers mogen. Hij rijdt dan even langs de zaak om een paar bakken op te halen en lacht vrolijk: waren jullie uitverkocht?

Nu ben ik naast patatbakker ook bedrijfskundige. En rondom het duurzame kleine gezellige denken hebben we een workshop opgericht. In deze workshop nemen we jullie mee in ons proces in combinatie met een van onze leuke toeleveranciers. We vertellen beiden ons verhaal. Het gaat over twee authentieke bolwerken, die samen een meerwaarde voor de markt weten te creëren. Geloof me dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Soms is de weg moeilijk. Maar met veel liefde, hard werk en soms een beetje geduld kom je er.

 

Het is niet de bedoeling dat je alleen komt, maar nodig een leuk team voor, naast, boven of onder jullie uit. Of een leuke klant of toeleverancier. Vervolgens gaan jullie aan de slag om één nieuw voorbeeld van een originele duurzame korte lijn te maken.

 

Daarna met Danielle Boers aan de slag met je eigen leven. Hoe kun jij het oergevoel wat hierbij komt verder vertalen naar jezelf. Nuchter, klein, praktisch maar gezellig.

Het kan zo maar zijn dat we Brenda van der Steeg uitnodigen om te vertellen over onze samenwerking. Zij heeft een evenementenbureau. We organiseren samen mooie teamdagen. Ze zingt dan ook vaak samen met haar vader. Hopelijk gaat ze dit naast het vertellen van haar verhaal tijdens jullie workshop ook doen! 

Meer nieuws en inspiratie

Pure logica

Lean in de auto-industrie is zoeken naar de problemen en deze oplossen. Dit zo technisch en wetenschappelijk mogelijk. Zoeken naar

Lees meer
Shopping Basket