Driehoek op zijn kop

Wij verhuren een vergaderzaal en een mooi bijbehorend terras. Onze manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen is om af en toe ochtenden voor schoolklassen te organiseren met het thema duurzaamheid.

Nu is dit zo leuk gebleken dat we er volgend jaar een heel programma van gaan maken. Duurzaamheid op een grappige sfeervolle manier. Ik ga dit doen met Danielle Boers (en nog vele anderen).

Nu komt het punt. Een aantal mensen van onder andere de gemeente hebben ons zo goed geholpen hiermee dat het begint te staan als een huis. We zijn zo goed geholpen met het uitwerken van het programma: juiste grootte (veel groter dan ik had gedacht), juiste vorm, juiste weg in het bos van fondsen en subsidie-verstrekkers en juiste paden om de juiste deelnemers te vinden.

Wat fijn om zo onbaatzuchtig geholpen te worden. Ik voel me een prinses die twee levels hoger is getild.

Het deed me denken aan het begrip driehoek op de kop uit de bedrijfskunde. In plaats van de normale hark zie je hier de organisatie omgedraaid. De uitvoerenden staan bovenaan en worden door de leiders gestimuleerd authentiek te denken, creaties nog verder te ontwikkelen en tot grote hoogten te brengen. Ik vind het mooi dat er mensen zijn, die dit vanuit zichzelf onbaatzuchtig zonder reden doen.

Mochten jullie dit lezen, mijn hulplijnen met passie, nogmaals bedankt. En ps. eind dit jaar gaat het programma hopelijk in uitvoering en dan vertellen we uiteraard nog meer over dit duurzame, grappige en sfeervolle traject voor jong en oud.

Meer nieuws en inspiratie

Puur

Alles in ons bedrijf is heel puur. Puur, vers eten. En ook pure activiteiten tijdens de teambuilding dagen. Een team,

Lees meer
Shopping Basket