Samenwerkingen

Danielle Boers

Danielle is een geweldige persoonlijke coach. Ze is authenticiteitscoach gespecialiseerd in analytische perfectionisten. Ze werkt 1 op 1, maar als we haar uitnodigen tijdens een groepsbijeenkomst zal ze ook zeker een perfecte bijdrage leveren.

 

Danielle: “Als authenticiteitscoach werk ik aan wie je als persoon echt bent! Als je jezelf bent en je gevoel en verstand in balans hebt, leef en werk je vanuit de flow. Gaandeweg het coaching proces ontdek je wat je steeds weer uit de flow haalt. Als je jezelf goed leert kennen ben je overal jezelf. Een stevige fundering van zelfvertrouwen van binnenuit geeft veel rust. Je ziet de kern van mensen en processen eenvoudiger. Je hebt een effectief filter waardoor je niet leeft vanuit een overleef modus, maar door een focus op wat er echt is. Bovendien ervaar je meer rust, energie en creativiteit. We werken aan de ingesleten onbewuste processen, die je laten doen wat je niet wilt. 

Mijn specialisme is analytische perfectionisten. Deze personen zijn niet gewend dat iemand ze begrijpt, maar ik begrijp ze onmiddellijk. Door de onbewuste processen bewust te maken, vindt de verandering van binnenuit plaats en verloopt deze natuurlijk. Er ontstaat een natuurlijke perfectie vanuit innerlijke kracht. Deze geeft ontzettend veel energie.” 

Marco Heemskerk

Met Marco heb ik lang samen gewerkt. Waar je mij moet hebben voor groepssystemen en de sfeer is Marco een kei in de persoonlijke relaties. Gedrag, houding, leiderschap in een drie-hoek-op-de-kop situatie. Hij kan je er alles over vertellen. Ook kan hij analyseren en jullie echt helpen met een andere koers in de zachte kant. Een dag met mij afsluiten met een goed gesprek bij het haardvuur met Marco is een perfecte leerdag.